Aanmelden

Na 31 mei 2020 kunnen wij geen nieuwe aanmeldingen aannemen. Aanmelden voor een kindje dat jonger is dan 3 jaar kan natuurlijk wel! 

Wanneer u interesse heeft voor een plaats op De Achtbaan in een van onze groepen kunt u dit kenbaar maken bij de schoolleiding. 

U kunt ons natuurlijk bellen op 030-6702201 voor een afspraak, maar u kunt ook direct het aanmeldingsformulier downloaden als uw kind jonger dan 4 jaar is. Is uw kind ouder dan 4, dan graag even een afspraak maken via bovenstaand telefoonnummer.

Aanmeldingsformulier

Tijdens een van de rondleidingen ontvangt u een aanmeldingsformulier of vooraanmeldingsformulier (bij een kind jonger dan 3 jaar). Er zijn stedelijke afspraken gemaakt over aanmelding van uw kind. Het schema van aanmelden en toelating kunt u hieronder downloaden.

Download hieronder het aanmeldingsformulier van De Achtbaan.
Zou u zo vriendelijk willen zijn dit formulier uit te printen en op te sturen?
U kunt zich helaas nog niet via e-mail aanmelden.

Wordt uw kind binnenkort vier?

Heeft u uw kind bij ons aangemeld, dan bellen wij u ongeveer twee maanden voor de vierde verjaardag van uw kind om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Ook kunnen we dan samen plannen wanneer uw kind mag komen wennen in de groep.