Inschrijven

Voor schooljaar 2017-2018 hebben we nog een enkele plaats in de groepen 4 regulier onderwijs.

Wanneer u interesse heeft voor een plaats op De Achtbaan in een van deze groepen kunt u dit tot maandag 4 juni 2018 kenbaar maken. Deze aanvragen nemen we nog in behandeling. Aanvragen die na 4 juni 2018 worden gedaan nemen we na de zomervakantie in behandeling.

U kunt ons natuurlijk bellen op 030-6702201 voor een afspraak, maar u kunt ook direct het inschrijfformulier downloaden als uw kind jonger dan 4 jaar is. Is uw kind ouder dan 4, dan graag even een afspraak maken via bovenstaand telefoonnummer.

Inschrijfformulier

Tijdens een van de rondleidingen ontvangt u een aanmeldingsformulier of vooraanmeldingsformulier (bij een kind jonger dan 3 jaar). Er zijn stedelijke afspraken gemaakt over aanmelding van uw kind. Het schema van aanmelden en toelating kunt u hieronder downloaden.

Download hieronder het inschrijfformulier van De Achtbaan.
Zou u zo vriendelijk willen zijn dit formulier uit te printen en op te sturen?
U kunt zich helaas nog niet via e-mail aanmelden.

Wordt uw kind binnenkort vier?

Heeft u uw kind bij ons ingeschreven, dan bellen wij u ongeveer twee maanden voor de vierde verjaardag van uw kind om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Ook kunnen we dan samen plannen wanneer uw kind mag komen wennen in de groep.

Vooraanmeldingsformulier (jonger dan 3 jaar)

inschrijfformulier vanaf 3 jaar (nieuw april 2018)

Schema van aanmelden en toelating