Oudercommissie

Kinderen zijn natuurlijk op school om te leren, maar minstens zo belangrijk is een fijne schooltijd. De oudercommissie(OC) is er om daaraan bij te dragen. Dat doet de OC door in samenwerking met leerkrachten, schoolleiding, ouders en klassenouders schoolactiviteiten,feesten en evenementen te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan Sinterklaas, Kerst, carnaval, sportdag en het schoolreisje.

Versterking gezocht!

Met heel veel plezier bedenken en organiseren wij allerlei leuke activiteiten op school. Dat doen we in de huidige samenstelling al een aantal jaar. Maar, onze kinderen worden ouder en het moment komt dat een aantal kinderen naar de middelbare school verdwijnt. Om te zorgen dat de Oudercommissie op volle kracht blijft, zoeken we nu al vaders en moeders die het leuk vinden om ons team te versterken. Ben je geïnteresseerd? Wij vertellen je graag meer! 

Contact

Wilt u meer informatie over de OC, de activiteiten of heeft u vragen, opmerkingen of suggesties, dan horen wij dat graag! U kunt altijd een van ons aanschieten op school. De OC heeft ook een eigen e-mailadres: ksu-deachtbaan-oc@hotmail.com.

Leden oudercommissie

Melanie

Cynthia